Vyne troškinta antis

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
2.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išdarinėtą antį supjaustykite, įtrinkite druska bei pipirais ir apkepinkite aliejuje. Antį dėkite į troškintuvą.

Keptuvėje pakepinkite svogūnus, suberkite juos š troškintuvą šalia anties. Supilkite pomidorų tyrę, vyną, uždenkite ir troškinkite maždaug valandą, kol mėsa suminkštės ir lengvai atsiskirs nuo kaulo. Baigiant troškinti supilkite grietinę.

Patiekite su virtomis bulvėmis arba ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Antis
3 šaukštas Aliejus
4 vnt. Svogūnai
2 stiklinė Baltas saldus vynas
1 šaukštas Pomidorų pasta
3 šaukštas Grietinė
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :