Vyne marinuota kiaulienos nugarinė

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
1min
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išmaišome visus ingredientus, skirtus marinatui. Dedame viską pagal skonį.

Mėsą supjaustome riekelėmis, sudedame į dubenį ir užpilame marinatu.
valandą ir kepame lauke ant grotelių arba grilio keptuvėje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kiaulienos nugarinė
500 ml Baltas sausas vynas
3 šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Garstyčios
3 šaukštelis Aliejus
pagal skonį Prieskoniai
žiupsnelis Druska
2 šaukštas Medus
Porcijos: 30
Sudėtingumas :