Vištų sparneliai medaus marinate

Medaus marinatai yra kartu ir saldūs, ir aštrūs. Kepdami prižiūrėkite, kad sparneliai neapdegtų.
Vištų sparneliai medaus marinate
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite marinatą ir kartu su vištienos sparneliais supilkite į polietileninį maišą.

Palikite šaldytuve nuo vienos valandos iki vienos nakties.

Kepkite kepsninėje 10–15 minučių.

Papuošimui užbarstykite paprikų kubelių.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Vištų sparneliai
Marinatui
50 ml Sojos padažas
2 šaukštas Medus
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Imbieras
0,5 vnt. Aitrioji paprika
Papuošimui
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
Porcijos: 6
Sudėtingumas :