Vištienos troškinys su avokadu

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai pusiau. Kiekvieną dalį supjaustykite ilgais gabalėliais. Giliame inde vištienos filė sumaišykite su čili padažu.

Pomidorus pagarinkite ir nulupkite odelę, supjaustykite kubeliais. Paprikas supjaustykite smulkiomis juostelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, greitai apkepinkite vištienos gabalėlius, suberkite pomidorus ir paprikas. Sumažinkite ugnį ir dar troškinkite 5 min. nuolat pamaišant. Pagardinkite kario prieskoniais.

Avokadus supjaustykite pusiau, pašalinkite kauliuką, nulupkite odelę. Avokado minkštimą supjaustykite kubeliais.

Į keptuvę sudėkite apkepintus paukštienos gabalėlius ir avokado kubelius. Krestelėkite keptuvę, kad avokado gabalėliai susimaišytų su padažu, truputį pakaitinkite ir nukelkite nuo ugnies. Suberkite griežinėliais supjaustytas alyvuoges. Patiekalas paruoštas. Patiekite su ryžiais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Vištienos krūtinėlių filė
2 vnt. Avokadai
3 vnt. Pomidorai
pagal skonį Druska
2 šaukštas Aliejus
pagal skonį Karis
1 šaukštelis Čili padažas
1 vnt. Saldžiosios paprikos
sauja Juodosios alyvuogės
Porcijos: 2
Sudėtingumas :