Vištienos suvožtiniai su kopūstų bei mėtų salotomis

 (4)
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite maltą vištieną, džiūvėsėlius, prieskonių mišinį, kad gautumėte vientisą masę. Iš gautos masės suformuokite paplotėlius.

Iškepkite paplotėlius ant grotelių arba keptuvėje, virš vidutinės ugnies, iš abiejų pusių apkepdami po 3–4 minutes.

Apskrudinkite bandeles. Patiekite su kopūstų bei mėtų salotomis ir saldžiu aitriųjų paprikų padažu.

Salotoms sumaišykite visus produktus ir palikite marinuotis vėsioje vietoje.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Malta vištiena
1 pakelis SANTA MARIA CHICKEN THAI WOK prieskonių mišinys
100 g Malti džiūvėsėliai
1 vnt. Kiaušiniai
4 vnt. Bandelės mėsainiams
Salotoms:
250 g Kopūstai
1/2 vnt. Raudonieji svogūnai
2 vnt. Morkos
1 šaukštelis Imbieras tarkuotas
1 vnt. Laimo vaisiaus sultys
3 šaukštas Majonezas
1 šaukštas Grietinė
1 sauja Mėtos šviežios
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :