Vištienos suktinukai

Vištienos suktinukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Kiaušinį išplakti su cukrumi. Į kiaušinio plakinį įpilti pieno ir aliejaus. Lengvai išplakti iki vientisos masės.

2. Tada į kiaušinio, pieno ir aliejaus masę suberti miltus, išmaišyti.

3. Tešlą, po truputį į ją pilant vandenį, gerai išmaišyti iki vientisos masės.

4. Tešlą į įkaitintą keptuvę pilti samčiu, o pačią keptuvę laikant už rankenos sukti, kad tešla plonu sluoksniu pasiskirstytų po visą keptuvės dugną. Apkepti kiekvieną blyno pusę, kol gražiai pagels.

5. Iškepusius lietinius sulankstyti taip, kaip labiau patinka.

6. Vištos krūtinėles padalinti į 2–3 dalis ir išvirti.

7. Krapus ir petražoles nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti. Graikinius riešutus suknežinti peilio geležte.

8. Virtoms krūtinėlėms leisti atvėsti, paskui mėsą suplėšyti nedideliais gabalėliais.

9. Sudėti į indelį vištieną, baziliko lapelius, kitus žalumynus, smulkiai supjaustytą pomidorą ir riešutus. Viską gerai išmaišyti.

10. Tepamu sūreliu tepti blynus, po to sudėti įdarą, susukti į vamzdelius, suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 4–5 valandoms, kad blyneliai prisigertų įdaro.

Skanaus!

MALSENA
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Blyneliams
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Cukrus
130 ml Pienas
200 g Šviesūs Spelta miltai
3 šaukštas Aliejus
180-200 ml Vanduo
Įdarui
300 g Vištų krūtinėlės
pagal skonį Druska
žiupsnelis Pipirai
pagal skonį Lauro lapai
50 g Bazilikai
žiupsnelis Krapai
žiupsnelis Petražolės
2 vnt. Pomidorai
50 g Graikiniai riešutai
200 g Tepamas sūrelis
Porcijos: 8
Sudėtingumas :