Vištienos sriuba su daigintais lęšiais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite nemažais gabalėliais. Sumaišykite sojų padažą, tarkuotą imbierą, citrinų sultis druską ir pipirus, į visa tai sudėkite vištienos gabaliukus ir palikite pusvalandžiui marinuotis. Supjaustykite porą, o morką sutarkuokite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepinkite vištieną, porą ir morkas, tada supilkite marinatą ir viską šiek tiek patroškinkite. Tada viską supilkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir pavirkite dar septynias minutes.

Atskirai išvirkite makaronus, supikite juos į vištienos sriubą, sudėkite daigintus lęšius ir dar minutę pavirkite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Vištienos filė
2 šaukštas Daiginti lęšiai
300 g Makaronai
2 šaukštas Sojos padažas
1 gabaliukas Imbieras
1 vnt. Morkos
1/2 vnt. Porai
1 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Rupi jūros druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :