Vištienos sriuba „kaip pas mamą“

 (2)
Vištienos sriuba „kaip pas mamą“
Vištienos sriuba „kaip pas mamą“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į verdantį vandenį sudėkite smulkiai pjaustytą vištieną.

Įberkite druskos ir sultinio.

Morkas ir saliero šaknį smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą.

Sudėkite smulkiai pjaustytus krapus ir petražoles.

Po 20-25 minučių virimo ant vidutinės ugnies, suberkite smulkius makaronus.

Virkite dar 5-7 minutes.

Patiekite su česnakiniu batonu.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Vištiena
1 vnt. Morkos (didelės)
0,5 vnt. Salierų šakniavaisiai
0,5 šaukštelis Krapai
1 šaukštelis Petražolės
200 g Makaronai
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Sultinio milteliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :