Vištienos sparneliai su česnakais ir parmezanu

Sparnelius galima patiekti su mėlynojo pelėsio sūrio padažu.
© Vida Press
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

Dideliame dubenyje sumaišykite prieskonius (išskyrus bazilikus) ir druską. Paskui šiuo mišiniu kruopščiai įtrinkite vištų sparnelius.

Prieskoniais įtrintus sparnelius sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 20 – 25 min., kol paskrus.

Kitame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, bazilikus, smulkintus česnakus ir tarkuotą parmezaną. Apvoliokite iškepusius sparnelius ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Vištienos sparneliai
1 šaukštelis Druska
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Raudonėliai
žiupsnelis Bazilikai
3 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Rozmarinai
100 g Parmezano sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :