Vištienos krūtinėlė, marinuota su garstyčiomis

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į dubenį sudėkite marinatui reikalingus produktus.

Įdėkite vištieną į plastikinį maišelį ir supilkite marinatą. Pakratykite maišelį, kad marinatas pasiskirstytų, ir padėkite jį į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Įkaitinkite grilį.

Išdėliokite vištieną ant grotelių, kepkite vidutinio karštumo grilyje ant nugarėlių, kol krūtinėlės iškeps (nuo 8 iki 12 minučių), kartą ar du apverskite. Ištraukę iš grilio leiskite kiek atvėsti ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Vištienos krūtinėlių filė
Marinatui:
0,5 stiklinė Baltas sausas vynas
2 šaukštelis Sojos padažas
2 šaukštas Dižono garstyčios
1 šaukštas Citrinų sultys
2 šaukštelis Čili padažas
2 šaukštelis Sezamų aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :