Vištienos kotletai su pikantišku įdaru

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Džiovintus obuolius ir slyvas nuplaukite, pamerkite į vandenį, palaikykite 2 val. ir sumalkite. Į maltą vištieną įberkite druskos, pipirų ir pamažu pildami grietinėlę gerai išsukite.

Vienoje lėkštėje išplakite kiaušinius su pienu ir trupučiu druskos, į kitą įberkite miltų, o į trečią sudėkite mažais kubeliais supjaustytą batoną.

Iš vištienos suformuokite nedidelius kotletukus į kiekvieno vidų dėdami džiovintų vaisių įdaro. Kotletukus apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušinių plakinyje ir dar apvoliokite batono kubeliuose.

Apkepkite įkaitintame aliejuje, sudėkite į skardą ir dar 10 min. kepkite 180–200 °C temperatūros orkaitėje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Malta vištiena
1 stiklinė Grietinėlė
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
2 vnt. Kiaušiniai
0,33 stiklinė Pienas
6 riekelě Batonas
0,5 stiklinė Džiovintos slyvos
0,5 stiklinė Džiovinti obuoliai
Miltai (apvoliojimui)
Aliejus (kepimui)
Porcijos: 4
Sudėtingumas :