Vištienos kepsniukai, įdaryti kumpiu ir sūriu

 (2)
Vištienos kepsniukai, įdaryti kumpiu ir sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite horizontaliai - plonais, bet plačiais kepsniukais. Juos lengvai išmuškite, pabarstykite druska ir pipirais.

Sūrį ir rūkytą kumpį supjaustykite labai plonomis riekelėmis.

Ant vištienos kepsniuko vidurio uždėkite kumpio riekelę ir sūrį. Į vidurį užlenkite vištienos kraštus, taip, kad uždengtu vienas kitą.

Kepsniukus apvoliokite miltuose, lengvai plaktame kiaušinyje, maltuose džiūvėsėliuose, kiaušinyje ir vėl džiūvėsėliuose.

Kepkite keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje (aliejaus negailėkite, tegul kepsniukus apsemia bent iki pusės). Kepkite ant vidutinės ugnies, kol gražiai paskrus iš abiejų pusių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištienos filė
50 g Sūris
50 g Rūkytas kumpis
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Miltai
5 vnt. Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :