Vištienos kepenėlių paštetas su vyne ir meduje karamelizuotais svogūnais

Arūno Narausko receptas.
© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kepenėles pabarstykite pipirais ir druska ir kepkite keptuvėje svieste su trupučiu aliejaus apie 10 – 15 min. Kiaušinį išvirkite kietai. Raudonuosius svogūnus kepkite keptuvėje, įpilant sauso vyno apie stiklinę, šlakelį vyno acto, įdėti šaukštą medaus. Kepkite, kol išsigaruos.

Iškepusias kepenėles ir kiaušinį sumalkite arba su benderiu susmulkinkite, įdėkite šaukštą majonezo, supilkite brendį. Suformuokite.

Papuoškite keptais svogūnais šalia kepenėlių, nasturtų žiedais, keliais metų lapeliais, bruknėmis.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Vištienos kepenėlės
50 g Brendis
Juodieji malti pipirai
Druska
1 stiklinė Raudonas sausas vynas
šlakelis Balzaminis actas
2 šaukštas Medus
2 šaukštas Majonezas
2 šaukštas Sviestas
šlakelis Saulėgrąžų aliejus
4 vnt. Raudonieji svogūnai
3 vnt. Nasturtų žiedai
žiupsnelis Mėtos
žiupsnelis Bruknės
Sudėtingumas :