Vištienos kepenėlės su grietinėlės ir garstyčių padažu

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuo kepenėlių nupjaustykite plėveles, pasūdykite, apibarstykite pipirais. Nedidelėmis porcijomis apkepkite kepenėles svieste, po 2 min. iš abiejų pusių. Iškepusias dėkite į molinį indą, uždenkite.

Padažui supilkite grietinėlę į gilią keptuvę, užvirinkite. Pavirkite, kol kiek sutirštės. Tada sudėkite garstyčias, išspaustą česnako skiltelę, petražoles, pipirų, druskos. Pakaitinkite dar apie minutę.

Kepenėles patiekite aplietas padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Vištienos kepenėlės
2 šaukštas Sviestas
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Padažui:
200 ml Grietinėlė
1 šaukštas Garstyčios
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Petražolės
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :