Vištienos ir sūrio pyragas

Vištienos ir sūrio pyragas
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Ant stalo pabarstykite miltų ir sukapokite ant jų šaltą sviestą, kad susidarytų birūs gabaliukai.

Po truputį vis pilkite vandens (sumaišyto su citrinos rūgštimi ir druska) ir minkykite tešlą.

Vėliau suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve mažiausiai 2 val.

Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepkite vištienos filė su porais.

Paskaninkite prieskoniais, druska ir grietinėle.

Tada patroškinkite, kol masė taps tirštos konsistencijos.

Vėliau padažą atvėsinkite ir sumaišykite su sūriu.

Tešlą padalinkite į 2 dalis ir iškočiokite kuo įmanoma ploniau.

Vieną tešlos gabalą padėkite ant kepimo indo, ant jo uždėkite įdarą ir
uždenkite kitu tešlos gabalu.

Kraštus suspauskite ir patepkite tešlą kiaušiniu.

Šakute pyrago paviršiuje padarykite keletą skylučių.

Kepkite orkaitėje 220ºC temperatūroje apie 25 minutes.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
300 g Miltai
200 g Sviestas
100 ml Vanduo
0,5 šaukštas SANTA MARIA citrinos rūgštis
pagal skonį SANTA MARIA akmens druska
Įdarui
400 g Vištienos filė
1 šaukštas SANTA MARIA aštrūs mėsos prieskoniai
200 g Porai
2 šaukštas Aliejus
100 ml Grietinėlė
100 g Sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :