Vištienos iešmeliai

Grilyje kepti vištienos gabalėliai, marinuoti riešutų sviesto ir sojos padaže.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dideliame dubenyje išplakite riešutų sviestą, sojos padažą, citrinos sultis, rudąjį cukrų, kario miltelius, česnaką ir aštrų padažą. Į šį marinatą sudėkite vištienos gabalėlius.

2 val. (dar geriau - per naktį) palaikykite šaldytuve. Sumaukite ant medinių iešmelių ir kepkite karštame grilyje po 5 min iš abiejų pusių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 šaukštas Žemės riešutų sviestas
100 ml Sojos padažas
100 ml Citrinų sultys
1 šaukštas Rudasis cukrus
2 šaukštas Karis
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Čili padažas
6 vnt. Vištienos krūtinėlių filė
Porcijos: 6
Sudėtingumas :