Vištienos „Canneloni“ su pistacijų įdaru

Autorius: Vilniaus paukštynas
Vištienos „Canneloni“ su pistacijų įdaru
© Organizatorių nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į vištienos filė faršą sudėkite pistacijų riešutus, tarkuotą apelsino žievelę, įpilkite grietinėlės, pabarstykite druska ir maltais pipirais. Viską gerai išmaišykite. Išmuštą vištienos šlaunelių mėsą marinuokite su „Persillade“ prieskoniais. Ant marinuotos vištienos šlaunelių mėsos dėkite verdančiu vandeniu nuplikytą morkos juostelę ir paruoštą faršą. Viską susukite į vamzdelį ir apvyniokite foliją. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 minučių.

Kremas: supjaustykite daržoves kubeliais, užpilkite pienu ir virkite, kol nugaruos skystis. Tada viską sumalkite smulkintuvu.

Padažas: į puodą supilkite vyną, apelsnų sultis, įdėkite medaus bei griežinėliais supjaustytus kinkanus. Virkite kol nugaruos skystis ir padažas taps tirštas. Padažą paskaninkite žvaigždiniu anyžiumi.

Vilniaus paukštynas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Vištiena
4 vnt. Vištienos šlaunelių mėsa
100 g Vištienos filė faršas
20 g Morkos
10 g Pistacijos
1 vnt. Apelsino žievelė
60 g Grietinėlė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
3 šaukštas „Persillade“ prieskoniai
Morkų-pastarnokų kremas
200 g Morkos
200 g Pastarnokai
100 g Bulvės
200 g Pienas
25 g Sviestas
žiupsnelis Druska
Padažas
50 g Medus
50 g Natūralios apelsinų sultys
50 g Sausas raudonas vynas
4 vnt. Kinkanai
1 vnt. Žvaigždinis anyžius
Porcijos: 4
Sudėtingumas :