Vištienos ČANACHAI – skaniau nebūna

 (7)
Vištienos čanachai
Vištienos čanachai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
75min
Įvertinimas:
3.0000 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais.

Daržoves supjaustykite mažais gabaliukais.

Viską sumaišykite ir po lygiai sudėkite į mažus molinius kepimo indelius.

Suberkite prieskonius, įdėkite po vyšnios didumo sviesto gabalėlį, ir įpilkite vandens - kad tik šiek tiek apsemtų. Uždenkite.

Troškinkite iki 200-210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Ant viršaus uždėkite po šaukštelį grietinės ir troškinkite dar 10-15 minučių.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Vištienos filė
2 vnt. Morkos
200 g Moliūgai
200 g Pastarnokai
300 g Salierų šakniavaisiai
1 šaukštas Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 šaukštelis Sultinio milteliai
2 šaukštas Grietinė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :