Vištienos blauzdelės su traškia sūrio plutele

© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos blauzdeles pamarinuokite arba pagardinkite mėgstamais prieskoniais. Ant nedidelės ugnies ištirpinkite sviestą ir suberkite į jį smulkintą pelėsinį sūrį. Nuolatos maišykite, kad sūris išsilydytų ir gautųsi daugmaž vientisa masė.

Į indelį supilkite sviesto ir pelėsinio sūrio mišinį, įmuškite kiaušinius ir viską išplakite. Tuomet suberkite tarkuotą sūrį ir džiūvėsėlius, viską išmaišykite. Turėtų gautis tirštoka masė. Vištienos blauzdeles apvoliokite šiame mišinyje. Jeigu mišinys prastai limpa prie blauzdelių, galite papildomai atskirai apvolioti džiūvėsėliuose.

Pašaukite į 180 laipsnių kaitrumo orkaitę, kepkite apie 20 minučių ir patiekite su mėgstamu garnyru.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 2
Sudėtingumas :