Vištienos apkepėlė su bulvėmis ir pievagrybiais

Vištienos užkepėlė su bulvėmis ir pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves gana smulkiai supjaustykite, suberkite ant kepimo popieriaus užtiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. (Pilnai iškepti neturi, turi gražiai apskrusti.)

Vištieną smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę kepti. Pagardinkite druska, pipirais, džiovintais čiobreliais, išspaustu česnaku.

Kai vištiena ims skrusti, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir stambiau pjaustytus pievagrybius.

Kepkite dar 5-6 minutes.

Vištieną sumaišykite su bulvėmis ir suberkite viską į kepimo indą.

Užpilkite grietinėlės, pagardintos druska ir pipirais, ir pabarstykite fermentiniu sūriu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Bulvės
400 g Vištiena
8 vnt. Pievagrybiai
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 šaukštelis Čiobreliai
250 ml Grietinėlė (neriebi)
100 g Fermentinis sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :