Vištiena su sojos padažu

Patiekite su ryžiais.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Kinijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Didelėje keptuvėje („wok“) įkaitinkite aliejų ir 5 min pakepinkite vištienos kumpelius (dalimis, ne visus iš karto). Išimkite ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.

Nupilkite aliejų ir riebalus, popierine servetėle iššluostykite keptuvę, sudėkite česnakus, imbierus, sojos padažą, ryžių vyną, medų ir gerai išmaišykite. Pabarstykite cukrumi, pagardinkite aštriu čili padažu. Kaitinkite, kol užvirs.

Sumažinkite ugnį, sudėkite kumpelius. Uždenkite ir 30 min kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol vištiena bus iškepusi, o padažas sutirštėjęs. Retsykiais pamaišykite, kad kumpeliai pasidengtų padažu. Jei per tiršta, įpilkite truputį vandens.

Sudėkite į dubenėlius, pabarstykite petražolėmis ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

900 g Vištienos kumpeliai
2 šaukštas Aliejus
4 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Imbiero šaknis
125 ml Sojos padažas
3 šaukštas Ryžių vynas
2 šaukštas Medus
1 šaukštas Cukrus
1/2 šaukštelis Čili padažas
žiupsnelis Petražolės
Porcijos: 6
Sudėtingumas :