Vištiena su mocarela

Vištiena su pomidorų padažu ir lydytu mocarelos sūriu.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir kelias minutes pakepinkite svogūnus ir česnakus. Supilkite pomidorų padažą, suberkite raudonėlius ir aitriųjų pipirų miltelius. Kaitinkite apie 10 min, kol padažas sutirštės. Įmaišykite bazilikus, pagardinkite druska ir pipirais.

Nedideliame dubenėlyje sumaišykite džiūvėsėlius ir parmezaną. Vištieną pavoliokite miltuose, pamirkykite į plaktą kiaušinį, tada į džiūvėsėlių ir parmezano masę.

Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite likusį aliejų ir jame apkepkite visas kulšeles (maždaug po 4 min iš abiejų pusių). Sudėkite į kepimo indą, užpilkite padažu ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 20 minučių, paskui ištraukite, pabarstykite mocarela ir dar kepkite, kol išsilydys sūris.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 šaukštas Alyvuogių aliejus
4 skiltelė Česnakai
2 vnt. Svogūnai
0,5 stiklinė Pomidorų padažas
2 šaukštelis Raudonėliai
0,25 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
0,5 stiklinė Smulkinti bazilikai
0,75 stiklinė Malti džiūvėsėliai
0,75 stiklinė Parmezano sūris
0,5 stiklinė Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
8 vnt. Vištienos kulšelės
0,75 stiklinė Mocarelos sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :