Vištiena su grybais

Rudeniu kvepiantis patiekalas.
Vištiena su grybais
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištą nuplaukite, nušluostykite ir supjaustykite gabalėliais. Morkas ir grybus supjaustykite šiaudeliais, susmulkinkite svogūną.

Keptuvėje aukštais kraštais įkaitinkite aliejų, apkepkite vištienos gabalėlius iš visų pusių, kol apskrus.

Sudėkite ant vištienos svogūnus, grybus, smulkiomis juostelėmis supjaustytą jautieną, skiltelę česnako ir morkas. Įpilkite vyno, įdėkite lauro lapą, įberkite druskos, kario. Jei vištienos gabalėliais bus ne visiškai apsemti, įpilkite šiek tiek vandens.

Troškinkite apie valandą, vis pamaišydami ir įpildami karšto vandens.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,2 kg Vištiena
150 g Pievagrybiai
2 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
50 g Jautiena
1 skiltelė Česnakai
1 stiklinė Raudonas sausas vynas
1 šaukštelis Karis
2 vnt. Lauro lapai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :