Vištiena su cukinijomis ir česnakiniu padažu

Apskrudusios vištienos krūtinėlės su keptomis cukinijomis ir aštriu kreminiu padažu.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite vištienos krūtinėles. Apkepkite iš abiejų pusių. Kai vištiena pagels ir suminkštės, sudėkite cukinijas ir svogūnus. Kepkite, kol cukinijos taps traškios.

Paruoškite česnakų padažą: keptuvėje išlydykite 2 šaukštus sviesto, suberkite česnaką. Po minutės suberkite miltus ir kaitinkite, kol gausite vientisos konsistencijos masę. Tada sudėkite likusius ingredientus ir maišydami kaitinkite, kol padažas sutirštės.

Galite patiekti su ryžiais. Pirmiausia sudėkite ryžius, ant jų - cukinijas, o ant viršaus - vištienos krūtinėles. Apipilkite padažu ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Vištienos krūtinėlių filė
400 g Cukinijos
50 g Sviestas
1 vnt. Svogūnai
Padažui:
2 šaukštas Sviestas
1 skiltelė Česnakai
3 šaukštas Miltai
85 g Maskarponės sūris
350 ml Vištienos sultinys
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :