Vištiena su abrikosais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną supjaustykite juostelėmis, sudėkite į keptuvę su aliejumi, įberkite prieskonių ir gerai apkepkite. Tada mėsą sudėkite į puodą, užpilkite grietinėle ir suberkite gerai nuplautus bei 1 val. vandenyje pamirkytus abrikosus ir razinas. Troškinkite ant silpnos ugnies nuolat pamaišydami. Po 15 min. nukaiskite ir patiekalą palaikykite šiltai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Vištienos filė
1 stiklinė Džiovinti abrikosai
3 šaukštas Razinos
300 g Grietinėlė
pagal skonį Druska
pagal skonį Vištienos prieskoniai
pagal skonį Karis
2 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :