Vištiena įdaryti baklažanai

Vištiena įdaryti baklažanai
Vištiena įdaryti baklažanai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus perpjaukite išilgai per pusę ir 15 minučių kepkite orkaitėje pjūviu į apačią (įkaitintoje iki 180 laipsnių).

Kol baklažanai kepa, smulkiai supjaustykite vištieną ir svogūną.

Į įkaitintą sviestą keptuvėje suberkite vištieną. Pagardinkite pipirais ir druska. Maišant kepkite apie 7-8 minutes.

Suberkite svogūnus ir kepkite, kol pradės gražiai ruduoti, o vištiena apskrus.

Išimtus iš orkaitės baklažanus šaukšteliu išskobkite.

Minkštimą sudėkite į vištieną, išspauskite česnaką, suberkite gana smulkiai pjaustytus pomidorus ir gerai išmaišykite.

Baklažanų puseles įdarykite su kaupu, sudėkite į skardą, apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 15 - 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Naujienų prenumerata
Diskusijų platforma laikinai išjungta. Prašome pabandyti vėliau.

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Baklažanai
2 vnt. Svogūnai
600 g Vištiena
4 vnt. Pomidorai
100 g Fermentinis sūris
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Druska
žiupsnelis Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :