Vištiena įdaryti baklažanai

 (1)
Vištiena įdaryti baklažanai
Vištiena įdaryti baklažanai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus perpjaukite išilgai per pusę ir 15 minučių kepkite orkaitėje pjūviu į apačią (įkaitintoje iki 180 laipsnių).

Kol baklažanai kepa, smulkiai supjaustykite vištieną ir svogūną.

Į įkaitintą sviestą keptuvėje suberkite vištieną. Pagardinkite pipirais ir druska. Maišant kepkite apie 7-8 minutes.

Suberkite svogūnus ir kepkite, kol pradės gražiai ruduoti, o vištiena apskrus.

Išimtus iš orkaitės baklažanus šaukšteliu išskobkite.

Minkštimą sudėkite į vištieną, išspauskite česnaką, suberkite gana smulkiai pjaustytus pomidorus ir gerai išmaišykite.

Baklažanų puseles įdarykite su kaupu, sudėkite į skardą, apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 15 - 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Baklažanai
2 vnt. Svogūnai
600 g Vištiena
4 vnt. Pomidorai
100 g Fermentinis sūris
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Druska
žiupsnelis Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :