Višta, troškinta su česnaku

Višta, troškinta su česnaku
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplautą ir nuvalytą vištą supjaustykite į 4 ar 6 dalis.

Įtrinkite druska ir česnakais. Apvoliokite miltuose, išplaktame kiaušinyje, paskui džiūvėsėliuose.

Apkepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Vištos gabalus sudėkite į puodą, įmeskite gabaliuką sviesto ir įpilkite pusę stiklinės vandens. Uždenkite dangčiu ir troškinkite garuose apie 15 minučių.

Patiekite su daržovėmis.

Itin tinka bruknių uogienė.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Višta
6 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Druska
3 šaukštas Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :