VISO GRŪDO miltų pyragas su granola, obuoliais ir varške

VISO GRŪDO miltų pyragas su granola, obuoliais ir varške
© Gamintojų nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pradėkite nuo granolos paruošimo.

Sutraiškykite riešutus vidutinio smulkumo gabaliukais, suberkite avižinius dribsnius ir išmaišykite.

Keptuvėje kartu pakaitinkite medų, sviestą, cukrų ir cinamoną.

Supilkite prieš tai sumaišytą riešutų-dribsnių masę, viską gerai išmaišykite ir leiskite atvėsti.

Paimkite dubenį, sumaišykite avižinius ir ruginius miltus bei kepimo miltelius.

Lengvai pašildykite sviestą, bet neištirpinkite.

Pašildytą sviestą išplakite su cukrumi, įmuškite kiaušinius ir dar šiek tiek paplakite.

Palengva suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.

Paimkite kitą dubenį, sukrėskite varškę, suberkite cukrų ir razinas - viską išmaišykite.

Nuplaukite obuolius ir nulupkite odelę, supjaustykite plonomis skiltelėmis.

Kepimo formą patepkite aliejumi ir lengvai pabarstykite avižiniais dribsniais.

Supilkite ir tolygiai paskirstykite tešlos masę, vėliau sudėkite varškės masę bei išdėliokite obuolius.

Sluoksniavimą užbaikite granolos mase.

Kepkite 180⁰C įkaitintoje orkaitėje, apie 25-30 min. Leiskite atvėsti.

Skanaus!

MALSENA
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
70 g Sviestas
50 g Cukrus
1 šaukštas Vanilinis cukrus
80 g Malsenos VISO GRŪDO avižiniai miltai
2 vnt. Kiaušiniai
40 g Malsenos VISO GRŪDO ruginiai miltai
40 g Kepimo milteliai
Varškės masei
200 g Varškė
1 šaukštas Cukrus
50 g Razinos
Obuolių masei
300 g Obuoliai
1 vnt. Citrinos
Granolai
20 g Malsenos VISO GRŪDO avižiniai dribsniai
40 g Cukrus
20 g Medus
30 g Sviestas
0,5 šaukštelis Cinamonas
60 g Riešutai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :