VISO GRŪDO keksiukai su obuoliais ir cinamonu

VISO GRŪDO keksiukai su obuoliais ir cinamonu
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Įkaitinti orkaitę iki 220°C. Pasiruošti maždaug 15 keksiukų formelių.

2. Dideliame dubenyje sumaišyti miltus su kepimo milteliais, cinamonu, kvapiaisiais pipirais, druska ir pekano riešutais, iki kol masė taps vientisa.

3. Vidutinio dydžio dubenyje gerai išplakti kiaušinius su klevų sirupu, aliejumi, obuolių tyre ir vanile.

4. Supilti vidutinio dubens turinį į didįjį dubenį, permaišyti kelis kartus, tuomet sudėti tarkuotus ar pjaustytus obuolius. Viską gerai išmaišyti.

5. Šaukštu išdėlioti masę į keksiukų formeles (dėti tešlą iki pat formelių viršaus).

6. Dėti keksiukus į orkaitę ir kepti 5 min 220°C temperatūroje, tuomet sumažinti temperatūrą iki 170 °C ir kepti dar 18 minučių. Ar keksiukai iškepę, patikrinti įsmeigiant medini pagaliuką – jis turėtų likti sausas.

7. Išėmus keksiukus būtinai leisti jiems atvėsti 10 minučių.
Patarimas: laikant keksiukus šaldytuve, geru skoniu galima mėgautis net 5 dienas!

Skanaus!

MALSENA
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

225 g VISO GRŪDO kvietiniai miltai MALSENA
2 šaukštelis Kepimo milteliai
2 šaukštelis Cinamonas
0,5 šaukštelis Kvapieji pipirai
0,5 šaukštelis Druska
0,5 stiklinė Pekano riešutai
3 vnt. Kiaušiniai
160 ml Klevų sirupas
80 ml Kokosų aliejus
0,5 stiklinė Obuolių tyrė
1,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
240 g Obuoliai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :