Virtų bulvių didžkukuliai

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves išvirkite ir sumalkite. Įmuškite kiaušinį, įberkite krakmolo, druskos ir viską gerai išminkykite.

Virtą mėsą sumalkite, sudėkite pakepintą svogūną, įberkite druskos, pipirų. Toliau gaminkite kaip tradicinius didžkukulius.

Virkite 5 min. Išvirusius didžkukulius pakepinkite, paskaninkite spirgučiais ir grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Bulvės
2 šaukštas Bulvių krakmolas
1 vnt. Kiaušiniai
Įdarui:
200 g Virta mėsa
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :