Virtiniai su grybais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Ukrainos virtuvė
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Smulkiai supjaustytus grybus (pavyzdžiui, pievagrybius) ir svogūnus apkepinti aliejuje ir uždengus truputį patroškinti. Bulves išvirti ir sutrinti. Sumaišyti su grybais, pagardinti pipirais, druska.

Užminkyti tešlą, plonai iškočioti ir pjaustyti kvadratėliais arba skridinėliais. Į vidų dėti įdaro ir kruopščiai užspausti kraštelius. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 10 minučių, kol iškils į paviršių. Patiekti su grietine ar sviesto, grietinės ir žalumynų padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
2 stiklinė Kvietiniai miltai
1 stiklinė Grikių miltai
2 vnt. Kiaušiniai
100 ml Vanduo
pagal skonį Druska
Įdarui:
500 g Grybai
500 g Bulvės
2 vnt. Svogūnai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
2 šaukštas Aliejus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :