Violetinių šparagų, burokėlių ir laukinių špinatų salotos

© gourmantineblog.com nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite keptuvę.

Įtrinkite šparagus aliejumi, apibarstykite druska ir pipirais.

2 min. apkepkite šparagus.

Sumaišykite garstyčias, balzaminį actą, apelsino žievelę, apelsino sultis ir medų.

Įberkite į padažą druskos, pipirų, įpilkite aliejaus (įberkite žagrenį, jei naudojate).

Sumaišykite nuluptą ir supjaustytą plonais griežinėliais burokėlį, smulkintus šparagus, laukinius špinatus, avokadą ir agurkus, apliekite padažu ir patiekite.

Gourmantine
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Salotoms:
sauja Šparagai
1 šaukštas Aliejus
1 vnt. Burokėliai dideli
2 vnt. Agurkai
sauja Špinatai laukiniai
1 vnt. Avokadai
Avies sūris
sauja Migdolai skrudinti
Padažui:
1 vnt. Apelsino žievelė
3 šaukštas Apelsinų sultys
2 šaukštas Garstyčios
1 šaukštelis Medus
2 šaukštas Balzaminis actas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Aliejus
1 šaukštelis Žagrenis
Porcijos: 2
Sudėtingumas :