VIENAS-DU: kriaušės su šokoladu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Recepto kilmė:
Belgijos virtuvė
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pirmiausia pasiruoškite sirupą. Vandenį užvirkite, suberkite cukrų, prieskonius, citrinos žievelės gabaliuką, supilkite citrinos sultis. Pavirkite 10 min.

Per tą laiką nulupkite kriaušes ir atsargiai išskobkite vidų, palikdami kotelį.

Kriaušes dėkite į sirupą ir virkite 5 minutes.

Kol virs kriaušės, pasiruoškite užpilą. Į nedidelį puodą supilkite pieną ir sudėkite sulaužytą šokoladą. kaitinkite nuolat maišydami ant pačios mažiausios kaitros, kad neprisviltų.

Išvirusias kriaušes nuvarvinkite ir apliekite tirpintu šokoladu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kriaušės
Sirupui:
1 l Vanduo
200 g Cukrus
1 vnt. Cinamono lazdelės
4 vnt. Gvazdikėliai
1 vnt. Citrinos
žiupsnelis Kardamonas
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Užpilui:
100 g Juodasis šokoladas
6 šaukštas Pienas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :