Veršienos liuliakebabas

Liuliakebabui iš veršienos rinkitės riebią mėsą, tada jis bus sultingas ir skanus. Kad dešrelės netrupėtų, galite įmušti į faršą kiaušinį.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Veršieną ir kurdiuką sumalkite per stambų tinklelį. Svogūną nulupkite, išimkite viduriuką, sumalkite, paskui šiek tiek nusunkite.

Mėsą sumaišykite su svogūnu, gerai išminkykite, kad prisisotintų deguonies. Paskui 1 – 1,5 val. palaikykite mėsą šaldytuve. Galiausiai suformuokite iš veršienos dešreles, pamaukite ant medinių pagaliukų ir iškepkite ant grotelių.

Kurdiùkas [< tiurkų k.], poodinė riebalų sankaupa kai kurių avių veislių (kurdiukinių) uodegos pašaknyje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

700 g Veršiena
300 g Kurdiukas
300 g Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Prieskoniai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :