Veršienos kukuliai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Ukrainos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Faršą sumaišyti su kiaušiniu, įtarkuoti batono, įdėti sviesto, kapotų petražolių, druskos, pipirų. Suformuoti kukulius ir išvirti pasūdytame vandenyje arba garuose.

Patiekti su virtomis bulvėmis arba ankštinėmis pupelėmis bei aštriu pomidorų padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Veršienos faršas
50 g Sviestas
1 vnt. Kiaušiniai
100 g Batonas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :