VELYKŲ PUOŠMENA: karamelinis kumpis

 (4)
Už receptą dėkojame skaitytojai Vitalijai.
Karamelinis kumpis
Karamelinis kumpis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
110min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į didelį puodą dėkite kiaulienos kumpį, supjaustytus svogūnus, morkas, salierą, lauro lapų, duskos.

Užpilkite litru vandens ir litru alaus.

Virkite apie 60 minučių.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

Kumpį dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Viršų supjaustykite rombais ir gausiai apiberkite cukrumi.

Prismaigstykite konservuotų ananasų griežinėlių.

Kepkite apie 35-40 minučių.

Išimkite ir leiskite truputį atvėsti, tik tada patiekite į stalą.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Kiaulienos kumpis
2 vnt. Morkos
1 vnt. Salierų šakniavaisiai
2 vnt. Svogūnai
6 vnt. Lauro lapai
1 šaukštas Druska
1 l Vanduo
1 l Alus
100 g Rudasis cukrus
10 riekelė Konservuoti ananasai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :