Vegetariška pica

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pieną truputį pašildykite ir į jį suberkite sutrupintas mieles, žiupsnelį druskos ir įdėkite šaukštelį medaus. Išmaišykite, kad ištirptų, įdėkite šaukštą miltų ir palikite pakilti. Paskui suberkite likusius miltus ir gerai išminkykite tešlą. Uždenkite švariu audiniu ir padėkite šiltai, kad pakiltų.

Pomidorus supjaustykite gabaliukais.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Sudėkite pomidorus ir prieskonius, pagardinkite druska ir patroškinkite 5 minutes.

Pakilusią tešlą dar paminkykite. Padalinkite į 4 dalis ir iš kiekvieno gumuliuko iškočiokite po paplotį.

Papločius aptepkite aliejumi, uždėkite paruošto įdaro, apibarstykite tarkuotu sūriu ir šaukite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 minučių.

Papuoškite pomidoro riekelėmis ir šviežiu baziliku.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
375 g Miltai
20 g Mielės
250 ml Pienas
1 šaukštelis Medus
žiupsnelis Druska
Įdarui:
1,5 l Konservuoti pomidorai
6 vnt. Svogūnai
8 šaukštas Aliejus
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Čiobreliai
žiupsnelis Aitriosios paprikos milteliai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
300 g Fermentinis sūris
Papuošimui:
2 vnt. Pomidorai
žiupsnelis Bazilikai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :