Vegetariška lęšių užtepėlė

© Vida Press
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morką, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite, sudėkite į puodą, į įkaitintą aliejų, kepkite, kol paskrus.

Suberkite prie daržovių lęšius ir troškinkite, kol aliejus įsigers į lęšius.

Nedidelėmis porcijos supilkite sultinį, troškinkite 10 – 12 min.

Sutrinkite viską trintuvu, palikite pravėsti.

Įberkite druskos, pipirų. Supilkite jogurtą, smulkintus bazilikus, išmaišykite. Patiekite su duona.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

150 g Raudonieji lęšiai
300 ml Daržovių sultinys
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
2 skiltelė Česnakai
100 ml Jogurtas natūralus
4 šaukštas Aliejus
3 šakelė Bazilikai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :