Veganiškas morkų pyragas

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Anakardžius (arba migdolus) iš vakaro užpilti verdančiu vandeniu ir palikti. Ryte vandenį nupilti ir vėl trumpam užpilti verdančiu vandeniu. Jei naudojate migdolus, reikės nulupti odelę, bet tą be vargo padarysite užpylę verdančiu vandeniu.

Morkas sutarkuoti. Viską kartu su prieskoniais sudėti į virtuvinį kombainą ir trinti apie 5-10 minučių. Tada sudėti į indelį ir uždengus įkišti į šaldytuvą kelioms valandom.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Morkos
1 sauja Anakardžių riešutai
1/2 šaukštelis Cinamonas
žiupsnelis Kardamonas
pagal skonį Muskato riešutas
1/3 šaukštelis Druska
1/2 stiklinė Vanduo
Porcijos: 2
Sudėtingumas :