Varškės spurgų tortas

Varškės spurgų tortas
© Virtuvės mitų griovėjų nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Varškę sutrinkite su cukraus pudra ir vanile.

Sausainius susmulkinkite ir sumaišykite su varške.

Želę ištirpinkite karštame vandenyje.

Į kekso formą įpilkite truputį paruoštos želės. Formą įstatykite į šaldytuvą, kad želė truputį sustingtų.

Suberkite pusę braškių (jei didelės, perpjaukite) ir užpilkite želės, kad semtų uogas. Vėl statykite formą į šaldytuvą.

Iš varškės masės suformuokite nedideles spurgas. Kai želė beveik sustings, sudėkite paruoštas spurgas.

Vėl pilkite želę, kad semtų spurgas, ir statykite į šaldytuvą.

Želei beveik sustingus suberkite likusias braškes ir likusią želę. Kelias valandas palaikykite tortą šaldytuve.

Formą įstatykite į karšto vandens vonelę, truputį palaikykite ir išverskite.

Virtuvės mitų griovėjai
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

550 g Varškė
5 šaukštas Cukraus pudra
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
0,5 pakelis Sausainiai "Gaidelis"
2 sauja Braškės
154 g Želė
800 ml Vanduo
Sudėtingumas :