Varškės spurgos su obuolių įdaru

 (1)
Desertas neskaičiuojantiems kalorijų.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinį išsukite su cukrumi, sudėkite pertrintą varškę, įberkite truputį druskos, kepimo miltelius, miltus. Išminkykite tešlą, iškočiokite nedidelius blynelius. Ant jų dėkite sutarkuoto ir su cukrumi sumaišyto obuolio.

Blynelių kraštus suklijuokite, suformuokite spurgeles ir virkite jas aliejuje. Patiekdami pabarstykite miltiniu cukrumi.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Cukrus
250 g Varškė
250 g Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
600 ml Aliejus
1 šaukštas Cukraus pudra
Įdarui:
1 vnt. Obuoliai
1 šaukštas Cukrus
Sudėtingumas :