Varškės pyragas su migdolais - per 35 minutes

Varškės pyragas su migdolais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
4.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite ir iškočiokite į apvalų blyną. Svarbiausia, kad tešla nebūtų labai plona.

Blyną dėkite į apvalią, kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą. Kraštus užrieskite (turi būti užriesti bent 3-4 cm.).

Į varškę supilkite cukrų, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, suberkite migdolų miltus ir labai gerai išplakite iki vientisos tyrės.

Varškės masę supilkite ant paruošto pagrindo.

Kepkite iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Ant iškepto pyrago užbarstykite smulkintų migdolų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Šaldyta sluoksniuota tešla
400 g Varškė
2 šaukštas Grietinė
4 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 šaukštas Migdolų miltai
1 sauja Migdolai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :