Varškės ir obuolių suflė

Gardus ir nesudėtingas receptas iš rudeninio derliaus.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolius smulkiai supjaustyti, sumaišyti su cukrumi ir pakaitinti ant nedidelės ugnies. Atidėti. Varškę sumaišyti su grietine ir tryniu.
Sudėti į sviestu išteptą kepimo formą. Ant viršaus sudėti paruoštus obuolius, pabarstyti vaniliniu cukrumi ir puse cukraus pudros.

Baltymus išplakti su likusia cukraus pudra iki standžių putų. Sudėti ant obuolių ir kepti įkaitintoje iki 160 laipsnių orkaitėje 30 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Varškė
1 vnt. Kiaušinių tryniai
3 vnt. Kiaušinių baltymai
2 vnt. Obuoliai
1 pakelis Vanilinis cukrus
3 šaukštas Cukraus pudra
2 šaukštas Cukrus
1 šaukštas Sviestas
1 šaukštas Grietinė
Porcijos: 2
Sudėtingumas :