Varškės apkepas, kuriam neįmanoma atsispirti

 (5)
Varškės apkepas, kuriam neįmanoma atsispirti
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Razinas ir slyvas užpilkite karštu vandeniu. Kai atvės nusunkite, slyvas smulkiai supjaustykite.

Manų kruopas užpilkite kefyru ir palikite 10 minučių.

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus išplakite iki standžių putų su druska. Trynius išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Varškę sutrinkite ir sumaišykite su manais ir kefyru. Suberkite miltus ir išmaišykite.

Sudėkite trynius ir gerai išsukite.

Sudėkite ir išmaišykite baltymus.

Suberkite razinas ir slyvas.

Gerai išmaišykite ir masę sukrėskite į sviestu pateptą kepimo indą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

Ištraukus apiberkite cinamonu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Varškė
1 stiklinė Kefyras
4 vnt. Kiaušiniai
120 g Manų kruopos
2 šaukštas Miltai
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 šaukštas Cukrus
8 vnt. Džiovintos slyvos
1 sauja Razinos
1 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :