Varškėčiai su įdaru

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Varškę pertrinkite ir sumaišykite su cukrumi, 1 kiaušiniu bei miltais. Įberkite truputį vanilinio cukraus ir druskos (labai nedaug). Viską gerai išmaišykite.

Įdarui uogienę pavirkite su išmirkytomis razinomis ir atvėsinkite.

Iš varškės masės padarykite apskritus blynelius, į jų vidų dėkite įdaro ir formuokite ovalius varškėčius. Tada juos apvoliokite kiaušinių pakinyje ir džiūvėsėliuose.

Kepkite įkaitusiame aliejuje. Prieš patiekdami varškėčius pabarstykite cukraus pudra. Valgykite su grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Varškė
50 g Miltai
30 g Cukrus
4 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Vanilinis cukrus
pagal skonį Druska
200 g Malti džiūvėsėliai
Aliejus
Cukraus pudra
Įdarui:
50 g Uogienė
20 g Razinos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :