Varškėčiai KITAIP: su bulvėmis

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šaltas virtas bulves sumalkite kartu su varške.

Supilkite ištirpintą sviestą, pagardinkite druska, kmynais, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Formuokite varškėčius ir kepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Patiekite su grietinės ir sviesto padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Varškė
400 g Bulvės
100 g Miltai
60 g Sviestas
pagal skonį Druska
2 šaukštas Kmynai
2 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :