Valdorfo salotos su vištiena

Vištiena pagardintos klasikinės Valdorfo salotos.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną apšlakstykite aliejumi, pasūdykite ir kepkite orkaitėje iš abiejų pusių po 15 min. Paprikas šalia kepkite 10 min. Palikite atvėsti.

Smulkiai supjaustykite salierus, vynuoges perpjaukite perpus, sudėkite į didelę, gilią lėkštę.

Užpilui paprikas nulupkite, sudėkite į trintuvo indą keptas paprikas, supilkite sultinį, citrinos sultis, suberkite česnaką ir sutrinkite. Kavamale sumalkite riešutus, palikite stambesnius gabalėlius, nesumalkite iki miltų.

Vištieną supjaustykite, sumaišykite su salierais, vynuogėmis ir salotų užpilu. Patiekite su salotomis ir pita.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Saldžiosios paprikos (geltonos)
450 g Vištienos krūtinėlių filė
1 šaukštas Aliejus
2 vnt. Salierų stiebai
0,5 stiklinė Vynuogės be kauliukų
50 ml Vištienos sultinys
2 šaukštas Citrinų sultys
1 skiltelė Česnakai
0,5 stiklinė Graikiniai riešutai
2 sauja Įvairios lapinės salotos
pagal skonį Druska
pagal skonį pipir
3 vnt. Pita
Porcijos: 4
Sudėtingumas :