Vaisių, maskarponės sūrio, varškės ir grietinėlės desertas "Spalvų skonis"

Daivos Vaišnorienės receptas.
© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jei nebūtų mano pažymėtų vaisių ir uogų, drąsiai galima pakeisti kitais, artimos spalvos vaisiais, svarbu, kad būtų kuo šviežesni ir geros išvaizdos.

Į grietinėlę įtarkuoti žaliosios citrinos žievelės, suberti cukruas pudrą (pusę nurodyto kiekio) ir elektriniu plakikliu išplakti iki standumo.

Kitame inde išsukti varškės kremą, Maskarponės sūrį, likusį miltelinį cukrų ir žiupsnelį citrinos rūgšties.

Į grietinėlės masę įmaišyti varškės ir sūrio masę. Gerai išsukti.

Dekoruoti konditeriniu švirkštu, puošti pjaustytais šviežiais vaisiais, uogomis ir kepintomis migdolų drožlėmis.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Maskarponės sūris
250 g Varškė (kreminė)
250 g Grietinėlė 35% rieb.
200 g Cukraus pudra
1 vnt. Citrinos
1 vnt. Laimo vaisiai
10 g Citrinos rūgštis
50 g Migdolų drožlės
3 šakelė Mėtos
1 vnt. Kriaušės
1 vnt. Obuoliai
150 g Vynuogės žalios
1 vnt. Kiviai
1 vnt. Karambola
1 vnt. Mangai
1 vnt. Persikai
1 vnt. Nektarinai
1/2 vnt. Ananasai
1 vnt. Obuoliai
1/2 vnt. Melionai
1 vnt. Apelsinai
2 vnt. Mandarinai
1 vnt. Persimonai
5 vnt. Kinkanai
3 vnt. Dumplainiai
1 vnt. Greipfrutai raudonieji
3 vnt. Slyvos raudonosios
150 g Vynuogės raudonosios
100 g Avietės
100 g Braškės
150 g Vynuogės mėlynosios
3 vnt. Slyvos mėlynosios
100 g Mėlynės
100 g Gervuogės
Sudėtingumas :