VAIKAMS: pieniška leistinukų sriuba

 (2)
Pieniška sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius gerai išplakite, plakant suberkite miltus ir druską. Gauta tešla turėtų būti blynų tešlos tirštumo. Jei per tiršta, atskieskite pienu.

Užvirkite pieną su vandeniu.

Šaukštu suleiskite pailgus kukuliukus.

Išvirusi sriuba pagardinama sviestu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 l Pienas
2 vnt. Kiaušiniai
150 g Miltai
0,5 l Vanduo
žiupsnelis Druska
20 g Sviestas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :