Vaflių tortas su džiovintais vaisiais

 (6)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
1.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir 100 g pieno. Likusį pieną užvirinkite. Į jį nuolat maišydami supilkite trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir, masei praaušus, įmaišykite apelsino žievelę bei sviestą.

Vaflius pertepkite kremu, kas trečią sluoksnį pabarstydami susmulkintais džiovintais vaisiais. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, pabarstykite kokosų drožlėmis ir papuoškite likusiais vaisiais. Prieš patiekdami palaikykite 12 valandų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

20 vnt. Vafliai
300 g Kokoso drožlės
200 g Razinos
200 g Džiovinti abrikosai
200 g Džiovintos slyvos
Kremui:
200 g Sviestas
1 l Pienas
200 g Cukrus
4 vnt. Kiaušinių tryniai
4 šaukštas Miltai
2 šaukštas Tarkuota apelsino žievelė
Porcijos: 8
Sudėtingumas :